E-Way elektriske løbehjul

E-way er et norsk brand med fokus på elektriske mobilitetsprodukter, ejet af Wilfa. Vi har et stort udvalg af elektriske løbehjul, der passer til alle. E-way fokuserer på at tilbyde smarte og unikke løsninger såsom punkteringsfrie dæk og opladning via et stik. Styret er udstyret med et AI-display, der viser alt hvad du behøver at vide: hastighed med 0,1 km nøjagtighed, handlingsradius, batteriniveau, opladningstilstand, forlygtefunktion, kørselsfunktioner og fejlkoder.

Motor

Motoren er det pulserende hjerte på det elektriske løbehjul. Vores kraftige motorer med kulstofbørster giver hurtigere acceleration og endnu større belastningskapacitet med en maksimal brugervægt på op til 125 kg. Med en kraftig motor er det let at køre selv på stejle bakker. Den maksimale effekt for vores motorer når op til 1200 watt.

 

Hældning

Takket være de kraftige motorer kan vores elektriske løbehjul klare op til 25% stigning. Jo højere vinklen er, jo stejlere skråninger kan den håndtere.

Motorkontrolenhed

Motorstyringsenheden fungerer som en hjerne og giver kommandoer til det elektriske løbehjuls motor. E-Way løbehjul bruger motorstyringsenheder, der effektivt kan udnytte høj batterikapacitet. Dette muliggør hurtigere acceleration og større drejningsmoment end elektriske løbehjul, der normalt er på markedet.

Batteri

Vores lithium-batterier med meget høj kapacitet kan klare en rækkevidde på op til 70 km, hvilket gør hverdagen lettere. Nogle af vores modeller bruger 48 volt, hvilket gør elektriske løbehjul mere effektive end normalt.

 

 

Praktisk opladningskontakt

E-Way App

Med E-Way-appen kan du f.eks. Indstille fartpiloten og de forskellige køremåder, der bestemmer accelerationen og kraften til den elektriske scooter. Derudover vil du se opdaterede oplysninger om det resterende batteri og brugerhistorik. Applikationen giver dig også mulighed for at låse den elektriske scooter digitalt, så du ikke kan starte den uden en telefon tilsluttet den. Applikationen fungerer med Bluetooth-forbindelse.

Download i Google Play .

Download i App Store.

Punkteringsfrie dæk

Alle E-Way elektriske løbehjul har punkteringsfrie dæk. På grund af Honeycomb-konstruktionen inde i dækkene er de lige så behagelige at køre på, som luftfyldte dæk, uden behov for slanger.

AI-LE-Display

Den store AI-LED-skærm viser alt hvad du har brug for og gør det nemt at overvåge hastighed og batteristatus. I modsætning til normalt er skærmen orienteret i en vinkel, hvilket gør det lettere at se med det samme. Displayet gør det nemt at justere forskellige køremetoder og forlygternes funktion.

Uanset om du rejser korte afstande i byen eller længere afstande på vejene, i vores omfattende samling finder du det rigtige elektriske løbehjul, der passer til dine behov.

* Funktionsområdet for elektriske løbehjul påvirkes af mange forskellige ting, og rækkevidden kan afvige væsentligt fra den angivne maksimale værdi. Især koldt vejr, førerens vægt, kørehastighed, vindhastighed, førerens kørestil og den valgte køreprofil og / eller vejprofil kan have en væsentlig effekt på ændringen af ​​kørselsafstanden fra den angivne maksimale værdi. Regelmæssigheden og hyppigheden af ​​downloads påvirker også. Det er godt at være opmærksom på, at f.eks. Når udetemperaturen er + 5c, kan batterikapaciteten kun være omkring 80% af dens fulde kapacitet, som måles ved en temperatur på + 25c grader. På de varmeste sommerdage kan batterikapaciteten også stige højere end angivet på grund af varm udeluft. Kørsel med en maksimal hastighed på 20 km / t forbruger også strøm meget hurtigere end at køre i 15 km / t.

 

Følgende værdier er blevet brugt til at beregne de maksimale rækkeværdier rapporteret af E-Way: førerens vægt 60 kg, hastighed 15 km / t, flad vej, ingen vindmodstand og med et fuldt opladet batteri. Hvis du har brug for den længst mulige driftsafstand, er det en god ide at bruge E-Way-appen til at indstille den maksimale hastighed til 15 km / t, oplade batteriet helt indendørs inden du går i gang for at holde batteriet ved stuetemperatur og vælge nemmeste rute til din destination.

Forhandlere