Wilfa A/S er en norsk virksomhed, der blev grundlagt i 1948, og som i begyndelsen producerede støvsugere. Produktsortimentet blev hurtigt udvidet med forskellige elektriske produkter. Wilfa har lang erfaring med udvikling af produkter, der er tilpasset det nordiske marked.
AS Wilfa og virksomhedens datterselskaber er ejet af MoRek AS. Et førende handelsselskab i Norge, der leverer kvalitetsprodukter til transport, shipping og produktion. Med kontor og lager i Oslo, Larvik, Stavanger, Trondheim og i Hässleholm i Sverige (MoRek AB).
Wilfa er 100 % norskejet, og vi fokuserer på det nordiske marked, hvad angår design, brugervenlighed og sikkerhed. Vi udvikler og markedsfører Wilfa, Elram og Ide Line, som er vores egne mærkevarer samt internationale varemærker som Nescafe og Laura Star.

I dag har Wilfa datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Estland og Hongkong og er en af de største nordiske grupper inden for vores produktområde. Wilfa-koncernen omsatte for 308 millioner kroner i 2009.

Sikkerhed og tryghed er selvfølgelig det vigtigste for os, og vi har et tæt samarbejde med NEMKO (Norges Elektriske Materialekontrol), så ingen produkter lanceres på markedet, inden NEMKO har gennemgået produkterne. Herved følger vi de krav, som myndighederne stiller.

 

Wilfa Danmark A/S

Tlf: 70 20 20 44

Email: salg@wilfa.dk

www.facebook.com/WilfaDanmark