Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af småelektriske artikler til hjemmet. Wilfa har fokus på design, kvalitet, sikkerhed og innovation.

Vores vision er at give gode hverdagsoplevelser og levere robuste produkter til hjemmet. Vores kærneværdierne er entusiasme, kvalitet og innovation, og vores ansatte arbejder kontinuerligt med at designe, udvikle og teste produkter, som kan gøre hverdagen nemmere. For din sikkerhed NEMKO-godkender vi alle vores produkter, og flere af dem har 5 års garanti.

De sidste år har vi haft et stærkt fokus på kaffe og lanceret en serie af kaffebryggere og kafferelaterede produkter, som vi kalder Wilfa Svart. Derudover er vi gået sammen med Jordan og har udviklet en serie med elektriske tandbørster med nordisk design og ekstrem batterikapacitet, som hedder Jordan Clean.

Og så er vi distributør af det verdensledende brand:

Nescafe Dolce Gusto kapsel-kaffemaskiner

Vi har en ambition om at være bedst i Norden og er afhængig af dig som forbruger. Send mig gerne en e-mail, hvis du har ris, ros eller spændende ideer til: al@wilfa.com

Med venlig hilsen,

Anders Liland
Administrerende direktør

Signatur Anders Liland