Hjemmelavet PISTACIEIS!
Elsker du ikke også det? Det gør vi i hvert fald.
Med ismaskinen ICMS-C15, bliver det i hvert fald ikke nemmere at lave en glat, lækker og cremet is uden iskrystaller

Hjemmelavet PISTACIEIS!
Elsker du ikke også det? Det gør vi i hvert fald.
Med ismaskinen ICMS-C15, bliver det i hvert fald ikke nemmere at lave en glat, lækker og cremet is uden iskrystaller
PISTACIE-IS
Til ca. 4 personer
Du skal bruge:
3,5 dl sødmælk
2 dl fløde
4 hele æggeblommer
125g sukker
100g pistacienødder (Hele og usaltede)
3 spsk. smagsneutral olie (solsikke eller vindruekerne)
Hæld sødmælk, fløde, æggeblommer og halvdelen af sukkeret op i en gryde og rør godt rundt. Lad det stå langsomt og varme op, mens du rører i ny og næ. Det skal nå op på ca. 85 grader under jævn omrøring, til den er begyndt at tykne en smule. Stil til side.
Blend pistacienødderne med den anden halvdel af sukkeret og 3 spsk. smagsneutral olie i en blender, til du har en tyk og cremet nøddepasta. Det tager lidt tid, det skal bare blendes længe!
Bland ismassen sammen med pistacienøddepastaen, og rør grundigt rundt med et piskeris til det er helt blandet sammen. Hæld blandingen i en lufttæt beholder eller en skål med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i et par timer, til massen er kølet helt ned.
Hæld blandingen i din ismaskine, og kør til du har en glat, cremet is. Servér evt. med friskhakkede pistacienødder. Voila!
Se vores produkter her: