VARM CHOKOLADE HAR ALDRIG VÆRT LETTERE AT LAVE. HÆLD ALLE INGREDIENSER I BLENDEREN OG TÆND FOR SUPPEPROGRAMMET. PÅ FÅ MINUTTER HAR DU RYGENDE VARM CHOKOLADE.

INGREDIENSER:

Til to personer

  • 5 dl mælk
  • 100 g mørk choklade
  • 1 knivspids chili
  • 1 knivspids kanel
  • 1 knivspids salt

FLØDE:

  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk sukker

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Hæld mælk, chokolade og krydderier i blenderkanden
  2. Kør blenderen på suppeprogrammet, indtil du har en dampende varm chokolademælk. BEMÆRK! Her skal du bruge en power blender og kande der kan tåle varm væske, som vores.
  3. Pisk imens fløde og sukker cremet. Hæld den varme chokolade i kopperne. Top med fløde og drys kanel over.

ANBEFALEDE BLENDERE:

POWERFUEL DIGITAL BLENDER

POWERFUEL DIGITAL BLENDER

POWER FUEL BLACK BLENDER