LET AT LAVE EN VIDUNDERLIG FROKOST ELLER MIDDAG. VAFFELJERNET KAN BRUGES TIL MERE END EN SØD VAFFEL.

INGREDIENSER

Til 2 stor vafler / 2 portioner

  • 2 mellem store søde kartofler
  • 2 forårsløg
  • 4 æg
  • 1 tsk krydderier
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk salt
  • 150 g fetaost
  • Lidt smør til stegning

Eksempler på supergod topping:
– Spejlæg eller pocheret æg
– Skåret avocado
– Bacon eller kikærter stegt i olie og krydderier
– Strimlet forårsløg, purløg eller rødløg
– Flagesalt og friskkværnet sort peber
– Fetaost eller lidt blåskimmelost
– Ekstra krydderier, persille eller koriander

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Skræl og riv de søde kartofler og skær forårsløget i store strimler. Læg de søde kartofler og forårsløg i et stort ovnfast fad. Rør æggene i ammen med krydderierne. Smuldr fetaosten over og vend.
  2. Varm vaffeljernet op og smør det med lidt smør. Kom halvdelen af dejen i jernet. Dejen er ikke særlig flydende, så brug en ske til at putte dejen i hele jernet, så det bliver et jævnt lag med de søde kartofler. Steg til kartoflerne er bløde og vaflen er gylden og sprød.
  3. Mens vaflerne steger, kan du forberede topping. Læg vaflerne direkte på tallerkner og top med lækker valgfri topping, server med det samme.

ANBEFALET VAFFELJERN

BELL VAFFELJERN

HOME VAFFELJERN