Let at lave mad og god frokost eller middag, der passer perfekt efter skole eller arbejde.

INGREDIENSER:

Ovnristede tomater

  • 500 g cherrytomater
  • 2 fed hvidløg
  • 4 kviste frisk timian
  • 1-2 kviste frisk basilikum
  • 1 dl olivenolie
  • Friskkværnet sort peber
  • Lidt salt

Fetaostcreme

  • 400 g fetaost
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 dl koldt vand
  • Friskkværnet peber

Toast

  • Brødskiver
  • Olivenolie
  • Ost – gerne i skiver
  • Frisk basilikum eller persille blade

SÅDAN GØR DU:

Ovnristede tomater:

  1. Forvarm ovnen til 190 grader – over/undervarme.

  2. Kom tomater i et lille fad. Skær de to hvidløgsfed i tynde skiver og dæk tomaterne med hele krydderurter, olivenolie, salt og peber.

  3. Bages midt i ovnen i 35-40 minutter, indtil tomaterne er bløde og karamelliserede.

Fetaostcreme:

  1. Kom fetaost, olie, vand og peber i den lille minihakker, som følger med stavblenderen, og blend, indtil du har en glat og luftig creme.

Toast:

  1. Kom lidt olivenolie på brødskiverne, læg ost og krydderurter den ene skive og læg den anden skive ovenpå. Hav lidt olivenolie på ydersiden. (Dette er for smag, og ikke for at forhindre dem i at klæbe til jernet – så det kan udelukkes.) Steg til de er gyldne, og osten er smeltet. Skær toasten i halve og server straks.

Læg fetaostcremen på tallerkener, top med varme tomater og server med friskbagt toast. Drys med nogle ekstra urter og sort peber.

Anbefalede produkter:

ESSENTIAL POWER STAVBLENDER

EASY MELT TOASTER