Den danske blogger, Copenhagen Cakes, har testet vores ismaskine, Vanilje XL. Det er der kommet dette fine indlæg og opskrift ud af:

Dream. Come. True.
Det er sådan en ordentlig basse, der fryser isen mens den kører, så spontanitet er nu yderst velkommen når islysten dukker op. Jeg tror jeg laver nogle flere blogindlæg med isopskrifter over sommeren og sensommeren, og så skal jeg nok anmelde maskinen bedre. Pt kan jeg kun sige, at den kører som en drøm. Eneste minus er at den er koloenorm og fylder lidt for meget i mit lille køkken. Men det er hvad det er, og pladsmangel er ærlig talt en dårlig undskyldning for at finde minusser i en vurdering af et produkt.

Se, den første isopskrift jeg vil dele med jer er en lækker FroYo-variant. Nem at bikse sammen, lavet på tre simple og gode ingredienser.

Jeg ville så gerne have taget nogle gudesmukke billeder af isen, men på en varm varm sommerdag smeltede det altså hurtigere end mit kamera kunne nå at knipse, så de to ovenstående billeder er hvad det blev til.

Ingredienser (6 portioner)
500 g jordbær
50 g agavesirup
500 g græsk yoghurt 0-2%

  • Skyl jordbærrene og skær stilken af. Blend bærrene fint, tilsæt sirup og giv det et hurtigt blend så det er rørt sammen. Hvis du har brugt meget syrlige jordbær kan det være du skal tilsætte lidt ekstra sirup. Omvendt, hvis du har brugt rigtig søde jordbær skal du måske holde lidt tilbage med siruppen
  • Rør jordbær/sirupmassen sammen med yoghurten.
  • Hæld hele blandingen i en ismaskine og kør maskinen indtil isen er klar.

Ingredients (6 servings)
500 g strawberries

50 g agave syrup
500 g Greek yogurt 0-2%

  • Rinse the strawberries and cut off the stems. Blend the strawberries and add the syrup. Give the mixture a quick blend until the ingredients are well combined.
  • Stir the yogurt in the strawberry/syrup mixture.
  • Pour the whole thing into your ice cream machine and let it work it’s magic until the frozen yogurt is ready to serve.