Personvern

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger fortæller om, hvordan Wilfa indsamler og behandler personlige oplysninger.
Wilfa sælger hovedsageligt små elektriske husholdningsartikler til B2B-kunder, men har også noget salg direkte til forbrugeren.
Wilfa’s administrerende direktør er ansvarlig for virksomhedens behandling af personoplysninger. Den behandlingsansvarlige har det overordnede ansvar for at sikre, at al behandling og håndtering af personlige oplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Erklæringen indeholder oplysninger om dine rettigheder ved lagring af personlige oplysninger gennem et kundehold hos Wilfa og generelle oplysninger om, hvordan vi behandler personlige oplysninger i henhold til gældende persondatapolitik.
Vi indhenter kun de oplysninger vi har brug for til at sikre dig en god oplevelse i forhold til levering, fakturering og betaling. Vi kommer aldrig til at sælge personlige oplysninger – du skal vide, at Wilfa tager vare på dine personlige oplysninger.
Opdateret: 28.05.2018

1. Personlige oplysninger

Wilfa indhenter dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre dine køb. Endvidere indhenter vi dem også for at kunne kommunikere med dig, svare på dine forespørgsler og for at kunne tilbyde rådgivning om dine produkter.

For at kunne gennemføre et køb hos Wilfa indhenter vi oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Ved B2B-køb indhenter vi oplysninger som navn, telefonnummer, e-mailadresse, samt oplysninger om virksomheden.
Indhentning af oplysningerne er nødvendig for, at vi kan sende din bestilling til den rigtige leveringsadresse, holde dig opdateret om leveringsprocessen og for at kunne varsle dig om eventuelle ændringer.
Oplysningerne indhentes ved, at kunden selv giver disse personlige oplysninger til Wilfa via mail, eller når de registrerer sig på Wilfa.dk.
Screenpartner driver vores hjemmeside og web-handel. Som tilføjelse til navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse indhentes også IP-adresser. Screenpartner er behandlingsansvarlig for persondata. Wilfas ordrekontor kan få adgang til denne data gennem Screenpartners portal.

Vi er forpligtede til at opbevare ordreoplysningerne i forbindelse med regnskabsføring, skat og eventuelle garanti-/returhåndtering. Denne historik slettes efter 10 år.

1.1. Dine rettigheder

Du har ret til indsyn i dine personlige oplysninger, som Wilfa har registreret i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan til enhver tid anmode om at modtage oplysningerne uden vederlag i overensstemmelse med lovgivningen. Kontakt: (legal@old.wilfa.no) Vi vil kræve, at du kan dokumentere din identitet for at sikre, at oplysningerne ikke kommer på afveje.
Du kan også til en hver tid bede os slette eller rette dine personlige oplysninger i forudsætning af, at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i henhold til lovgivningen (f.eks. bogføringsloven) eller andre forpligtelser vi har (f.eks. garanti). Kontakt: (legal@old.wilfa.no)
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, som du har givet os. Kontakt: (legal@old.wilfa.no)
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du føler, at dine personlige oplysninger ikke bliver behandlet i henhold til den gældende lovgivning.

1.2. Arkivering af personlige oplysninger

Regnskabsloven pålægger os at opbevare transaktionsdata i fem år, men for at kunne opretholde kundens rettigheder i forbindelse med garanti og reklamation i henhold til forbrugerkøbeloven, købeloven og Wilfa’s salgsbetingelser lagrer vi købshistorik i ti år.
1.3. Sikring af personlige oplysninger
Wilfa har gennemgået rutiner og tiltag for at sikre, at uvedkommende ikke får adgang til dine personlige oplysninger og at behandling af data sker i overensstemmelse med kravene i den gældende lovgivning. Der er foretaget risikovurderinger og gennemgået adgangskontrol. Der er tilmed udviklet rutiner for håndtering af data og opfølgning af forespørgsler vedrørende retten til indsigt, rettelser og at slette data.

2. Forsendelse af varer

Vi samarbejder med Bring og eventuelle andre transportører for at transportere varerne. Vi udleverer kun personlige oplysninger, som er nødvendige for, at de skal kunne levere varer til dig. Oplysningerne, som deles med transportvirksomheden, er navn, adresse, telefonnummer og ønskede udleveringsadresse.

3. Betalingsløsninger

NETS håndterer kundebetalinger for forbrugersalg og er behandlingsansvarlige for personlige oplysninger knyttet til salget. Privatliv er sikret i henhold til NETS’ persondatapolitik.

4. Garanti

Hvis en varer, som vi har solgt, har en mangel, beretter reglerne i forbrugerkøbeloven eller købeloven, at kunden har ret til at få varen repareret eller erstattet gratis. Vi vil da have brug for enkelte personlige oplysninger. Oplysningerne vil være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og købskvittering.

5. Markedspladser

Wilfa sælger gennem andre forhandlere, og Wilfa vil modtage bestillingsoplysningerne. Udveksling af personlige oplysninger mellem Wilfa og partnere styres af en databehandleraftale, og markedschefen er behandlingsansvarlig.

6. Cookies

Cookies er små tekstfiler, som lagres på din enhed, når du indlæser en hjemmeside. Disse anvendes til at forbedre din brugeroplevelse og husker, hvem du er, så du forbliver logget ind.
Formålet med cookies er at give webshoppen grundlæggende information til sektionshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
Førstepartscookies er nødvendige for, at websiden kan fungere korrekt.
Hvis du gerne vil undgå brug af cookies, kan du indstille det i din browser, så den ikke accepterer dem. Se under indstillinger i din browser. Vær opmærksom på, at hvis du vælger at udelukke cookies, vil flere funktioner på Wilfa.dk ikke fungere.

7. Markedsføring

Behandlingsgrundlaget for at modtage e-mail- og SMS-markedsføring er et samtykke. Ønsker du ikke at modtage denne type information, så send en e-mail til legal@old.wilfa.no.
Vi ønsker også at have kontakt med dig på sociale medier. De forskellige sociale medier har egne retningslinjer for brug af oplysninger. Vi opfordrer dig til at sætte dig ind i dem selv.

8. Ændringer I erklæringen

Hvis vi foretager ændringer i denne persondatapolitik, tilføjer vi den reviderede version her på hjemmesiden med en opdateret revisionsdato. Ved store ændringer informerer vi dig gennem andre kanaler.