ISLAGKAGE ER PERFEKT TIL FESTEN, DA DEN KAN LAVES MANGE DAGE I FORVEJEN OG STÅR I FRYSSEREN TIL DEN SKAL SERVERS. DENNE KAGE HAR EN MØRK OREO BUND, CREMET OG FANTASTISK KAFFE-SMAG-IS, TOPPET MED BLØD OG CREMET CREME MED CHOKOLADE OG KAFFESAUS. KAN DET BLIVE MEGET BEDRE?
GØR SÅDAN HER:
Kagebund:
- Smør en springform på 20-22 cm. Og læg bagepapir i bunden af formen. Klip en lang strimmel bagepapir og vikl rundt om kanten af formen..
- Smelt smørret.
- Knus kiksene i en blender eller med en morter. Hæld krummerne i en skål og rør smørret i. Hæld i kageformen og tryk let ned i formen. Stil i køleskabet.
Kaffe IS:
- Hæld piskefløde og den kondenseret mælk i en skål og pisk sammen til en fast creme.
- Rør til sidst kaffen i og hæld over kiksebunden i springformen.
- Dæk med plastfolie og stil i fryseren i mindst 6 timer, indtil den er helt frossen.
Kaffe ganache/sauce:
- Hak chokoladen groft.
- Varm fløde og kaffe op til det ryger, tag det af varmen og tilsæt chokoladen. Lad stå et par minutter, inden du rører, indtil al chokoladen er smeltet. Afkøl til stuetemperatur.
Topping:
- Fjern springformen og bagepapiret fra Islagkagen. Læg kagen på et kagefad.
- Pisk fløde og sukker til en stiv creme.
- Hæld chokoladesaucen i og vend forsigtigt rundt et par gange, indtil cremen er marmoreret af saucen. Læg dette på kagen. Server straks.
ANBEFALET PRODUKTER:
POWERFUEL XL BLACK
EGO 1,5L PRODURE PRO KASTRULL
SMOOTH MIX ELVISP
SVART PRECISION KAFFEBRYGGARE